Sivut

perjantai 29. marraskuuta 2013

Käsityö- ja ompeluaiheiset kirjani

Olen tässä jo pari päivää miettinyt itsekseni seuraavaa kysymystä: "Mistä käsitöihin ja/ tai ompeluun liittyvästä aiheesta oikein tekisin seuraavan postaukseni?"
No, eilen illalla nukkumaan mennessäni keksin, että voisin laittaa tänne kuvia käsityö- ja ompeluaiheisista kirjoistani ja kertoa niistä jotakin. :)

Helmihullut
Tässä on ihan ensimmäinen käsityöaiheinen kirjani, joka on ostettu Suomalaisesta Kirjakaupasta. Tätä kirjaa tulee usein luettua samalla, kun teen helmitöitä. Suosittelen tätä kirjaa kaikille helmitöitä harrastaville ja myös harrastusta aloitteleville.

Arkipäivän onni - vaatteita erityisryhmille -
Tästä kirjasta löytyy paljon tietoa siitä, että mitä kaikkea pitää ottaa huomioon, jos tehdään vaatteita esim. pyörätuolissa istuvalle henkilölle.
Ostin tämän kirjan syyskuussa, kun kävimme luokkamme kanssa Vähäheikkiläntiellä sijaitsevalla kirpputorilla (koulumme sijaitsee samalla kadulla). Tämä kirja oli kyllä muutenkin aikamoinen löytö, koska löysin kirjan hyllystä, jonka tuotteet olivat myynnissä puoleen hintaan. Kirjan alkuperäinen hinta oli 3,50 €, ja alennuksen jälkeen maksoin kirjasta vain 1,75 €. Eli todella hyvä hinta hyväkuntoisesta kirjasta, josta on varmasti hyötyä tulevaisuudessa, vaikka opintojeni pääpaino onkin sisustusompelupuolella. :)

NOSTALGISEN IHANAT ASKARTELUT
Sain tämän kirjan joululahjaksi äidiltäni viime jouluna (2012). Suosittelen tätä kirjaa ehdottomasti kaikille ompeluun, käsitöihin ja askarteluun hurahtaneille, koska tästä kirjasta löytyy paljon eri vuodenaikoihin sopivia käsityö- ja ompeluohjeita.

Ryhmäkuva!
 
 
Kysymyksiä? Kommentteja? Jäikö jokin asia näihin kirjoihin liittyen mietityttämään?  Kerro ihmeessä! Vastaan enemmän kuin mielelläni blogiani lukevien kysymyksiin ja kommentteihin.
_______________________________________________________________________________
 
Ja lopuksi heitän vielä pienen haasteen teille lukijoille: Olisiko teillä jotain erityistoiveita tulevien postausteni suhteen? Voisin aivan hyvin tehdä toivepostauksen tai vaikka kaksi tässä lähiaikoina. Tässä vielä muutamia aiheita joista ainakin osaisin kirjoittaa enemmänkin:
  • Neulominen
  • Virkkaaminen
  • Helmityöt
  • Applikointi
Ja totta kai saatte ehdottaa muitakin aiheita, jos sellaisia vaan tulee mieleen. :) Kiitos jo etukäteen!

2 kommenttia:

  1. Hei,
    olisin tosi kiinnostunut ostamaan tuon Arkipäivän Onni-kirjan, mikäli sinulla ei ole sille käyttöä? Yst. terv. Minna P.

    VastaaPoista