maanantai 25. huhtikuuta 2016

Kuulumisia

Hellurei!
Tajusin juuri äsken, että olen päivittänyt blogiani viimeksi maaliskuun puolella ja nyt pitäisi äkkiä keksiä jokin aihe tätä postausta varten.
Ikävä kyllä en keksinyt mitään erikoista aihetta, joten päätin kertoa kuulumisiani.
Viime viikkojen aikana on tapahtunut paljon, sillä työkokeilusopimukseni Turun Seudun TST Ry:ssä loppui maalis-huhtikuun vaihteessa ja sen jälkeen laitoin työkyvyttömyyseläkehakemuksen kelaan. Syyt siihen miksi haen työkyvyttömyyseläkettä, ovat saamani ADD-diagnoosi, sekä infektioastma ja kovat siitepölyallergiat, joiden kanssa olen taistellut 5-vuotiaasta saakka. Näiden diagnoosien kanssa ei ihan noin vain työllistytä vapaille työmarkkinoille.
Viime viikon lauantaina (eli 23.4.) oli Pyhän Yrjänän päivä ja sen takia viime viikolla vietettiin valtakunnallista partioviikkoa. Pyhä Yrjänä on partiolaisten suojeluspyhimys ja se on yksi iso syy siihen, miksi partioviikkoa vietetään aina sillä viikolla johon Pyhän Yrjänän päivä osuu.
Viikonloppuni hurahti (yllätys yllätys) partiojutuissa. Lauantaina olin lippukuntalaistemme kanssa Raisiossa pitämässä rastia Savu2016-partiotaitokisassa. Ja sunnuntaina olikin sitten partioparaati, johon osallistui yhteensä 4092 partiolaista Lounais-Suomen Partiopiirin alueelta. Tässä tulee vielä hiukan kuvia viikonlopun tunnelmista:

Yksi seikkailijavartio suorittamassa rastin B-osaa. Tarkoituksena oli siirtää yksi vartion jäsenistä ojan yli A-pukin avulla.

Rastin A-osaan kuului A-pukin pienoismallin rakentaminen.

Porukkaa tulossa rastin B-osalle.

Kannoin partioparaatissa lippukuntamme nimikylttiä. Meillä oli asusteena vihreät pipot, koska lippukuntamme täyttää tänä vuonna 85 vuotta.

Juhlavuoden kunniaksi poskiimme maalattiin numero 85.
Paraatin jälkeen palautin pipon kololle (eli lippukuntamme kokoontumispaikalle) ja laitoin tilalle oman barettini. Aion kyllä lunastaa sen pipon myöhemmin itselleni. :)

Eli tässä olivat tämän hetken kuulumiseni. :)
Yritän kirjoittaa seuraavan postauksen mahdollisimman pian.
Terveisin Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti